Обявата е изтекла

Разгледайте други подобни обяви

ЗИМЕН ЧУВАЛ ЗА КОЛИЧКА С ПУХ и АКТИВНА ГИМНАСТИКА КЪМ НЕГО - DISNEY

Чувалът е оригинален, от серията на Walt Disney,не е купуван от БГ.Външната материя е влаго и вятъроустойчива, не съм сигурна дали не е и непромокаема, тъй като сме го слагали три пъти и не на дъжд. Материята е плътен полиестер, много добро качество, леко лъскаво.Вътре е с пух, подплатата е плътен памук. Изключително практичен и топъл.

В задната горна част на чувала има платка с два странични ластика, така че, като я сложите на количката , тази платка захваща гърба на самата количка , става съвсем плътно и не се плъзга надолу.

По ръба на отвора във вътрешната част има връвка със стопер, която може да се стяга , така че като сложте детенцето да се вижда само личицето му и да е обезопасено от всякъде.

Чувала е изключително удобен и топъл и няма нужда от зимна количка с него. Слагали сме го три пъти, тъй като е ползван само през март т.г.

Отпред има копчета тик-так, така че ако е по-топло времето може да го отворите и в горната част детенцето да е отворено.

Към него върви и активна гимнастика с герои на Дисни. Тя може да се ползва и отделно разбира се, но може и както бебето е в количката. Маркуча е от гъвкав силикон, а основата предполагам е от някаква плътна и еластична пластмаса, обвита с плата. Маркуча се маха посредством лепки ако желаете да не ползвате гимнастиката - в смисъл - удобна е и за съхранение, не заема място.

Размери - Обиколката от външната част както е с ватата е 105 см, от вътрешната част обиколката от цип до цип е 100 см. Дължина 0 100 см, от деколтето до долу - 58 см в незатегнато състояние.

Платката на активната гимнастика е 21 / 53 см.

 

Добавена: 25.02.2014 15:51

Преглеждания: 8

br_mihailov (63 / 98%)

Aктивност: 
02.12.2014 22:45

Регистриран: 22.10.2011 16:02

Други предложения