Обявата е изтекла

Разгледайте други подобни обяви

Лосион за дълги и гъсти мигли

Подхранващ серум за бърз растеж на мигли,който видимо ускорява растежа на миглите, като подобрява тяхното качество. Твоите мигли по-естествен начин ще станат 30% по-дълги, 40% по-обемни и 100% ярки. Това е алтернативен продукт, за да спрете да слагате изкуствени мигли.Когато използвате серума за  растежа на миглите и веждите в рамките на 4-6 седмици ще видите как те са станали по-изразителни и по-красиви.
Серума ще помогне да създадете един възхитителен обем и дължина на миглите ви. Това е сензационен продукт в съвременната козметика:                                         1.Увеличава дължината, плътност и дебелина           2.Отглеждане миглите са по-дебел и по-силни в рамките на 4-6 седмици
3.Предпазва от счупване и увеличава гъвкавостта  Структурата на серума включва витамини, органични съединения и пептиди, които укрепване на миглите, повишаване на тяхната гъвкавост. Състав на серума възстановява процеса на растеж, така наречените" спящи крушки "на миглите. Био-пептиди, които са част от структурата на ресничките увеличаване на парите (или косата на веждите), намаляване на косопад. Витамини А, С и Е подхранват коренчето на веждите Ви и я защитават от вредните ефекти на козметика и околната среда, като я обвиват като микрофилм. Екстракта от женшен подобрява циркулацията на кръвта и заедно с настоящата формула помага на космените фоликули да развият своя максимален размер. Ще направите миглите по-дебели и по-дълги, защото нищо  не може да се сравни с естествената красота на миглите. Вместо да си губите времето в козметичното студио, да губите време и пари е много по-удобно сами да се погрижите за миглите си,като всеки ден ще забележите , че те стават все по- дебели, дълги и пухкави.
Дълги и гъсти естествени мигли , това прави очите да са уникално изразителни. Красивите мигли и формата на веждите Ви ще направи лицето Ви със съзашеметяваща дълбочина и ще даде уникален изразителен поглед. Ако природата не ви е дарила с дълги мигли, можете лесно да го поправите и ето как става това:
Преди да си легнете, след като сте свалили грима от очите си и се нанася на ръба на миглите, като течен слой.            Едно топване на четката в серума ще бъде достатъчно за двете очи - не отнеме повече време, отколкото е необходимо.
Резултатът не отнема много време. 4-6 седмици е достатъчно усилие да направите миглите си по-дълги, по-дебели, и да  дадете яркост и изразителност на поглед  Естествени красиви вежди и мигли, без натрупвания и козметика , лесно и достъпно за всяка жена коята се грижи за своята  визия и излъчване.  При закупуване на 2 броя правя остъпка.                                                                        
   

Добавена: 20.03.2013 02:22

Преглеждания: 12

ildim (14 / 100%)

Aктивност: 
24.02.2014 13:06

Регистриран: 28.08.2012 21:44

Други предложения