Тема на форума

17.03.2012 12:52
Miilenna

Ясновидки и гадателки

Здравейте, искам да попитам някой дали е ходил до сега да му гледат и дали са му познали нещо?Искам да отида просто от интерес да видя какво ще ми каже.Чух за някаква от Младост, която била добра но кординатите не са актуални.Моля някой ако има информация по въпроса да я сподели с мен.Ще съм му благодарна.:Р

 
kaia1980
17.03.2012 13:16


Здравей, бих Ви казала следното, а Вия постъпете както намерите за добре!
Когато някой Ви каже нещо"гадаейки", след това дори и не съзнателно се опитвате да го сбъднете. Без значение добро или лошо и така се отклонявате от пътя си!
Започнете да вярвате, че ще Ви се случват и случват само хубави работи и вярвайте, че ще стане и ще стане!
Малко като сектантче говоря-не съм:)))), но мисля, че това правилния начин.
Поздрави:)

 
 
елинцето
17.03.2012 13:53


Няма смисъл от тия мошенници,само лъжат и вземат парите на хората!Както каза кая вярвайте и ще стане :)вие телевизия не гледате ли какви измами има.Стига с тия врачки
 
 
rusamapaumna
17.03.2012 14:28


мацка,много ми се иска да кажа и аз какво преживях-едно време,бях 16-годишна,с майка ми отидохме при някаква,мнооого прехвалена жена в "толстой",много познавала!влезнахме/и не е било за голяма сума!!/и започна пьрво с майка ми/разликата ни е 18 години и ни е мислела за сестри тая,накрая ни каза/-каза и,че ще има две деца/аз сьм сама/че ще живее дьлго-линията на живота и го показвала/а тя почина преди 3 год.на 52 ненавьршени!/но позна,че баща ми го очаквала нова работа-е махна се от военните и започна там,кьдето е работил 20 години преди това...
после ме захвана мен-пьрво ми каза,че сьм с кистозни яйчници и няма да мога да имам деца,а мен яко ме дьрпаше единия яйчник и повярвах!после-бля-бля,кариера,чужбини,кви ли не екстри...минаха две години,аз свикнах с мисьлта,че няма да имам дете,имах си гадже,направихме годеж и ПЬРВИЯ ДЕН след годежа сьм забременяла/пикла на 18 год.и една седмица!!егати,чудех се кво да правя,изпадах в истерия от яд,бяс и страх-не исках дете,но от страх пред аборта го родих!и тая"гледачка"ми промени живота-омьжих се,не станах стюардеса,както бях планувала,не си довьрших висшетро,което бях почнала,не заминах за чужбина,нищо че бях завьршила немската и частен английски колеж-станах МАЙКА и моята чужбина е на 50 км от дома ми,в едно село!и не направих кариера-работя в една кабеларка!е това е-силата на гадателките според мен е да ти внушат нещо,което вярвайки го или ще постигнеш мечтата си,или ще обьркаш сама живота си,затова мой сьвет-сртой си в неведение и не ходи,че знае ли се!

 
 
m_petkova
17.03.2012 14:52


Недей да вярваш на такива глупости с ясновидки, гадатели и т.н... Дядо ми лека му пръст казваше така каквото ти е писано на глава, на китюк не отива...
Вместо да даваш 20лв /примерно/ на гадателка, по-хубаво върви и удари една бира с цацка :)

 
 
m_petkova
17.03.2012 14:53Пиша примерно, защото не им знам точните тарифи ...някой май дерат по-здраво с трицифрени числа.. :)

 
 
fei4ka
17.03.2012 15:38


Преди години майка ми ме води на гледачка дето много познавала. Тя каза много неща и едното беше че имам правена черна магия и че ако не я развалят няма да доживея пълнолетие. За да се развали магията трябваше да пия разни боклуци(незнам какво беше - тя го даде в шише) и 7 дни всяка сутрин да се пречиствам като /...сега да не се опулите/ се изпикавам в леген и се поливам с урината си и после можело да се изкъпя.Аааа ама не поздравих я с една българска, казах че е луда и че не вярвам на тия неща и нищо не правих разбира се. Майка ми обаче замалко не се поболя от тревоги/ тя много вярваше/ че нещо ще ми се случи. Нооо ето ме сега - благополучно стигнах христовата възраст(на33 съм) и си имам чудесно семейство с в дечица.
Толкова за прехвалените врачки и гледачки. На кой каквото му е писано това ще стане. Пък и аз вярвам че човек сам кове съдбата си и с малко късмет... и да е жив и здрав.
Оф е сега ми липсват емотиконките!

 
 
Kossel
17.03.2012 15:40


Моята баба казваше:
-Какво си минал знаеш, а какво те очаква -не знаеш.
На мен са ми казвали че никога няма се оженя, а съм омъжена с едно дете.
или че богат мъж ще взема в чубина ще живея.
А мъжа ми довчера беше на борсата по труда, а за чубина и на екскурзия не мога да ида.

 
 
miteva75
17.03.2012 15:46


И друг път съм писала за тая жена от село Тънково.Позна ми дори и името и всичко което ми каза се случи.пО ПРИНЦИП НЕ ВЯРВАМ В ТАКИВА НЕЩА!нО Но тя цитира имена на мои близки,събития които се случиха.Онемях!Отидох за забавление,а ми предсказа бъдещето и ми докосна миналото.

 
 
kaia1980
17.03.2012 16:23


Ако гледачката, която гледа веднъж на майка ми беше познала, аз щях да съм сляпа, а братовчед ми отдавна трябваше да се е самоубил:))))) Толкова ги беше наплашила с леля ми, че не искам да ви казвам. Една гледачка, ако е добра и "наистина познава" ще каже само хубави неща на човек. За да го стимулира да върви напред...

 
 
elena83
17.03.2012 16:24


Аз съм ходила на всякакви врачки и ходжи.Последно преди две години ходих при една циганка, ама отвсякъде циганка....почва да пие още в 8 часа сутринта и бяхме там в 7. Тази жена какви неща ми позна......нямам думи.Каза, че ще сложим на детето очила и наистина му сложихме.За характерите на мен и моя....още много други неща, де.Тарифата и е 30 лв инъче.Бяхме 5 момичета, на всяко по различно си каза и всичко позна, чак се опулихме ( понеже съм ходила и знам редовните им глупости)

 
 
Melissa89
17.03.2012 16:26


Знаете ли... аз дълбоооко в себе си вярвам, че сред тези измислени ясновидки и гадателки има и хора, които наистина имат някакви дарби и способности да виждат разни неща....Просто напоследък... се злоупотребява с това...както с повечето неща... Лично аз... съм виждала и двете крайности :) ...но съм на мнение, че човек трябва да си живее живота така, както му се иска и да вярва в нещата които иска.........

 
 
miteva75
17.03.2012 16:37шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш

тая от Тънково нямаше тарифа,но ми позна името-каза Мария,МАРИАНА,МАГДАЛЕНА-МИЛЕНА-ти си Милена и така беше.Каз ми да си намисля едно число и аз почнах с любимите 3,5 7,а тя ми вика не ти кзах да играеш на тото,казах едно и и зброи числата,които аз мисленно премятах.

 
 
tatiana_mi
17.03.2012 17:34


Митева-от къде е тази жена,координати?
И аз съм ходила и съм чула какво ли не.Последните години ходех при една,гледа за 1 год напред. Ей,как познава тази жена.Но вече не познава прекалено много и не знам,съмнявам се в нея.
Заканих се последно да посетя една-Николета Йорданова.Мисля някой път скоро до 2 месеца да ида,далече ми е и това ме убива,а иначе не бих се поколебала :)
АКо някой има лични впечатления за нея-да пише

 
 
marietaivanova
17.03.2012 17:39


Здравейте,преди 2години ходихме при въпросното врачка от Младост казва се леля Радка.
Една моя приятелка ми я препоръча,но не останах очарована .
При първия сеанс ни взе 30лв.После трябваше пак да отидем за да ни направи някакъв талисман за късмет,
защото на мъжа ми бил завързан късмета.Струваше ни 70лв.Да ти кажа честно нищо не се промени, даже напротив все по зле станаха нещата!На мен почти нищо не ми позна,но ако те интересува мисля ,че още и пазя тел.номер.

 
 
kaia1980
17.03.2012 17:45


О мацка тази Николета Йорданова е пълно хахо-без да се извинявам. Ако можеш си свали да гледаш последното горещо и ще видиш , че е изтрещяла....ама много!

 
 
kaia1980
17.03.2012 17:48


Преди време пратих смс на Ивелина Христова с конкретен въпрос. Изпрати ми конкретен отговор, и се оказа права.

 
 
tatiana_mi
17.03.2012 17:56


Гледах "Горещо". Тя е пряма,честна,изглежда хахава,но познава много.Гледах и първото издание на същото предаване в началото на януари тази год и помня какво каза Николета пак там. Наводнението в Бисер,изгонването на министри,което сега вече е факт.
И аз съм пращала смс на Ивелина.Не мисля,че тя отговаря.Или е тя? Нямам идея,но не мисля,че си нямат друга работа,та седят и чакат за смс. Интересна тема и още повече са интересни мненията ви.

 
 
kaia1980
17.03.2012 18:17


Ми не знам дали отваря тя, но въпросът ми беше много личен и конкретен и ми отговориха точно. А що се отнася за другата мацка в горещо имам резерви към хора , които изпитват гняв и са гледачи. Мисля, че човек наемащ се да гадае бъдещето на хората или да надзърта в миналото им трябва да е много покоен и уравновесен. Преди няколко години бях управител на голям столичен магазин за сувенири ..и не само. Продавахме рунически амулети, разни талисмани и карти таро. Бяха ми много интересни и се научих да гледам. Без да се хваля се справях много добре и наистина познавах, но никога не съм казала лошо на човек, дори и да съм виждала нещо лошо съм давала съвет, но никога директно лошо, защото никога нищо не е сигурно и човек сам гради бъдещето си. И ако мисли , че го чака нещо хубаво то става. В момента в който разбрах това си подарих картите и вече не се допитвам до никой и нищо:)))

 
 
miteva75
17.03.2012 18:35ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл
Село Тънково,Бургаско.Преди имах и телефон,но не го пазя.В това село всеки ще ви заведе при въпросната Фатме.