Частна
Доставката се поема от: купувача, лично предаване
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Твърдото острие, изработено от хром-молибден-ванадиева сплав (X50CrMoV15), идеално подходяща за направата на първокласни кухненски ножове, е ръчно изковано с майсторската изработка на Solingen, с оптимизирана структура и след това закалено до 58 HRC. За да се даде на острието по-дълъг експлоатационен живот и още по-голяма острота, след нашето традиционно ръчно заточване то сериозно се полира.
Кованият болстър осигурява сигурно захващане и предпазва потребителя от възможни наранявания в случай на подхлъзване. Специална дизайнерска характеристика на всички ножове от тази серия е леко заобленият гръб на острието. Това прави ножа лесен и приятен за боравене във всяка позиция и предотвратява неприятния натиск върху ръката - дори ако се приложи силен натиск върху гърба на острието, докато се извършва кълцане (rock chop), например.
Практичната и перфектно пропорционална синтетична дръжка допълва външния вид. Ножът е силно устойчив на влага и замърсявания и може да се използва с увереност дори в професионална кухня. В крайна сметка хигиената е основен приоритет.
Ножът на главния готвач е един от най-важните ножове в кухнята и принадлежи към основното оборудване. Той има малко по-широко и по-дълго острие от кухненския нож. Тънкият му връх е подходящ за рязане на лук или малки зеленчуци. Благодарение на дължината си той може да се използва и като нож за месо. Той е също така може лесно да обработвате големи зеленчуци.
Тип: Кухненски нож
Обща дължина: 34 см
Дължина на острието: 20,7 см
Материал на острието: X50CrMoV15
Материал на дръжката: Синтетика
Произведено в: Солинген
Цвят: Черен
Цвят на острието: Без покритие
Кованият болстър осигурява сигурно захващане и предпазва потребителя от възможни наранявания в случай на подхлъзване. Специална дизайнерска характеристика на всички ножове от тази серия е леко заобленият гръб на острието. Това прави ножа лесен и приятен за боравене във всяка позиция и предотвратява неприятния натиск върху ръката - дори ако се приложи силен натиск върху гърба на острието, докато се извършва кълцане (rock chop), например.
Практичната и перфектно пропорционална синтетична дръжка допълва външния вид. Ножът е силно устойчив на влага и замърсявания и може да се използва с увереност дори в професионална кухня. В крайна сметка хигиената е основен приоритет.
Ножът на главния готвач е един от най-важните ножове в кухнята и принадлежи към основното оборудване. Той има малко по-широко и по-дълго острие от кухненския нож. Тънкият му връх е подходящ за рязане на лук или малки зеленчуци. Благодарение на дължината си той може да се използва и като нож за месо. Той е също така може лесно да обработвате големи зеленчуци.
Тип: Кухненски нож
Обща дължина: 34 см
Дължина на острието: 20,7 см
Материал на острието: X50CrMoV15
Материал на дръжката: Синтетика
Произведено в: Солинген
Цвят: Черен
Цвят на острието: Без покритие
ID: 134416628
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 25 април 2024 г.
Нож на главния готвач Boker Professional Chef's Knife
152 лв.
Потребител
Локация