Бизнес
Доставката се поема от: купувача
Състояние: ново
Описание
МОЖЕМ ДА РАБОТИМ САМО С ЕКОНТ
1. Нитритна сол - Австрия
Виж! - www.kolbasivanko.blogspot.com
За месни консерви, колбаси и всякайви сушени деликатеси. Разфасовка само в пликове по 2 кг.
Цена 3.60 лв.за 1кг.
ДЕЙСТВА КАТО
- консервант
действа анти-микробно против микроорганизмите на ботулизъма, салмонелата, стафилококите и др., потиска действието на токсикогенните пласени. Точно това й действие е особено полезно при приготвянето на домашни сурово сушени колбаси. Без да навлизам в подробности, но при домашни условия колбасните изделия често висят на терасата и т.н., т.е. в изобщо рискова среда.
· Увеличава срока на годност на готовото изделие.
· Подобрява цвета на месните изделия – придава хубав розово-червен цвят, като без нея месните изделия просто стават сивкави.
· Действа като антиоксидант – забавя процеса на окисляване на мазнините в месото, не позволява да придобият леко горчив вкус и се осоляват по-добре.
1.ТЕЛЕШКИ ЧОЗ Ф 55 9-10 М. - 22 ЛВ
2. Финно обработени калибровани Телешки
черва
36-38 мм - 1 м. 0,80 лв. Вакуумирани опаковки по 30м.
3.Свински черва, калибровани за луканки
20 м. - 8,50 лв.
4. Колагенови обвивки ф 55-
Рролки по 30 м - 36 лв.
5. Колагенови обвивки ф 45-
Ролки по 30 м - 30 лв
6. КОЛАГЕНОВИ ОБВИВКИ ДО Ф 95 - 2.50 ЛВ 1 М.
Мрежа до ф 120 - 1 м. - 1,50 лв
Мрежа до ф 280 - 2,60 лв„
6. КОЛАГЕНОВИ ТОРБИ ЗА БАБЕК 2.50 ЛВ
6. Естествени закваски за месо. .
Цена 3.60 лв. за 10 кг месо.
7. Итлиански подправки за месо *кайма
за 10 кг. - 100 гр. - 3.60 лв.
Без сол
-съдържат 3 вида пипер, антиоксидант/витамин С /, билки и
други подправки, които създават неповторимия аромат на италианския колбас. /Италиански сладък риган, червен босилек, розмарин, чубрица и други билки/
-за колбаси
-за сушени меса
СМЛЕНИ
- ЧЕРЕН ПИПЕР - 100 ГР. 3.80 ЛВ.
-КИМИОН - 100 ГР. 3.70
ПРЯСНО СМЛЕНИ.
8. Колбасарски канап - 2.80 лв. 1 кълбо.
Австрийската нитритна сол се прави от изключително чиста вакуумно изпарена сол от планините на Залцкамергут-Бад Ишл и Халщат(райони, които са в списъка с обекти на световното културно и природно наследство на Юнеско). Тя е произведена в благоприятна и устойчива околна среда по естесвен начин. Производството e напълно автоматизирано и е едно от най-модерните н Европа.
1. Нитритна сол - Австрия
Виж! - www.kolbasivanko.blogspot.com
За месни консерви, колбаси и всякайви сушени деликатеси. Разфасовка само в пликове по 2 кг.
Цена 3.60 лв.за 1кг.
ДЕЙСТВА КАТО
- консервант
действа анти-микробно против микроорганизмите на ботулизъма, салмонелата, стафилококите и др., потиска действието на токсикогенните пласени. Точно това й действие е особено полезно при приготвянето на домашни сурово сушени колбаси. Без да навлизам в подробности, но при домашни условия колбасните изделия често висят на терасата и т.н., т.е. в изобщо рискова среда.
· Увеличава срока на годност на готовото изделие.
· Подобрява цвета на месните изделия – придава хубав розово-червен цвят, като без нея месните изделия просто стават сивкави.
· Действа като антиоксидант – забавя процеса на окисляване на мазнините в месото, не позволява да придобият леко горчив вкус и се осоляват по-добре.
1.ТЕЛЕШКИ ЧОЗ Ф 55 9-10 М. - 22 ЛВ
2. Финно обработени калибровани Телешки
черва
36-38 мм - 1 м. 0,80 лв. Вакуумирани опаковки по 30м.
3.Свински черва, калибровани за луканки
20 м. - 8,50 лв.
4. Колагенови обвивки ф 55-
Рролки по 30 м - 36 лв.
5. Колагенови обвивки ф 45-
Ролки по 30 м - 30 лв
6. КОЛАГЕНОВИ ОБВИВКИ ДО Ф 95 - 2.50 ЛВ 1 М.
Мрежа до ф 120 - 1 м. - 1,50 лв
Мрежа до ф 280 - 2,60 лв„
6. КОЛАГЕНОВИ ТОРБИ ЗА БАБЕК 2.50 ЛВ
6. Естествени закваски за месо. .
Цена 3.60 лв. за 10 кг месо.
7. Итлиански подправки за месо *кайма
за 10 кг. - 100 гр. - 3.60 лв.
Без сол
-съдържат 3 вида пипер, антиоксидант/витамин С /, билки и
други подправки, които създават неповторимия аромат на италианския колбас. /Италиански сладък риган, червен босилек, розмарин, чубрица и други билки/
-за колбаси
-за сушени меса
СМЛЕНИ
- ЧЕРЕН ПИПЕР - 100 ГР. 3.80 ЛВ.
-КИМИОН - 100 ГР. 3.70
ПРЯСНО СМЛЕНИ.
8. Колбасарски канап - 2.80 лв. 1 кълбо.
Австрийската нитритна сол се прави от изключително чиста вакуумно изпарена сол от планините на Залцкамергут-Бад Ишл и Халщат(райони, които са в списъка с обекти на световното културно и природно наследство на Юнеско). Тя е произведена в благоприятна и устойчива околна среда по естесвен начин. Производството e напълно автоматизирано и е едно от най-модерните н Европа.
ID: 105746547
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 02 май 2024 г.
НИТРИТНА СОЛ 0.5% -колбасарска на дребно и Обвивки за колбаси
3.60 лв.
Локация