Частна
Доставката се поема от: купувача
Състояние: ново
Описание
КЕФИР ~ Консумацията на ферментирали храни и напитки може да помогне за подобряване на здравето на чревния микробиом, повишава имунитета и забавя стареенето на клетъчно ниво.
Кефирът е Богат на пробиотици, като помога за балансиране на микробиома на кожата, и поддържа полезни бактерии, които спомагат за поддържането на здрава и силна кожа.
Настоящата обява е за силни кефирни зърна, отгледани в домашно, пълномаслено мляко, опаковани с грижа и поднесени с указания и насоки в отглеждането им.
Изпращане чрез Еконт, Спиди . За поръчки и въпроси - 08******61 , За лично предаване за град Пловдив , Център - тел. 032 33 76 73
Количеството ЗЪРНА , което се изпраща е достатъчно за подквасване на ЛИТЪР прясно мляко.
Важно е да знаете ! ~ Кефирът разгражда казеина в млякото много по-бързо от колкото в сиренето (1 ден срещу 6 месеца за намаляване наполовината). Следното изследване показва разграждането на казеина в млечния кефир с течение на времето, приблизително половината изчезва след еднодневна ферментация и много повече след два дни. ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20059900
Важна истинска разлика между кефира и пр.мляко е, че лактозата е много ниска в кефира (всеки култивиран млечен продукт е с по-ниско съдържание на лактоза от млякото) и съдържа много пробиотици.
В дома ни не се пуши и не отглеждаме домашни любимци.
Изпращане - Еконт или Спиди тел. 08******61 и лично предаване за град Пловдив 032 33 76 73
Кефирът е Богат на пробиотици, като помога за балансиране на микробиома на кожата, и поддържа полезни бактерии, които спомагат за поддържането на здрава и силна кожа.
Настоящата обява е за силни кефирни зърна, отгледани в домашно, пълномаслено мляко, опаковани с грижа и поднесени с указания и насоки в отглеждането им.
Изпращане чрез Еконт, Спиди . За поръчки и въпроси - 08******61 , За лично предаване за град Пловдив , Център - тел. 032 33 76 73
Количеството ЗЪРНА , което се изпраща е достатъчно за подквасване на ЛИТЪР прясно мляко.
Важно е да знаете ! ~ Кефирът разгражда казеина в млякото много по-бързо от колкото в сиренето (1 ден срещу 6 месеца за намаляване наполовината). Следното изследване показва разграждането на казеина в млечния кефир с течение на времето, приблизително половината изчезва след еднодневна ферментация и много повече след два дни. ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20059900
Важна истинска разлика между кефира и пр.мляко е, че лактозата е много ниска в кефира (всеки култивиран млечен продукт е с по-ниско съдържание на лактоза от млякото) и съдържа много пробиотици.
В дома ни не се пуши и не отглеждаме домашни любимци.
Изпращане - Еконт или Спиди тел. 08******61 и лично предаване за град Пловдив 032 33 76 73
ID: 135697122
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 13 май 2024 г.
Естествен ПРОБИОТИК Кефир за млечна ферметнация ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО ВИ
7.95 лв.
Локация